ANGELA NONADA


馃晳 6.11.2021
馃搷Carrer de Gaud铆, 15, 08221 Terrassa, Barcelona

Dissabte 6 de novembre es va presentar el projecte Terrasa Walls al Festival latent.fest. Paral路lelament a la confer猫ncia, Angelanonada va executar un mural a l鈥檈xterior del Teatre Alegria, en el qual s鈥檋i veuen representats una gran diversitats de personatges, fidels a l鈥檈stil d鈥櫭ngela.


Latent 2021 茅s un festival que aplega professionals del sector del disseny, en les seves diferents disciplines. Conradroset,聽Heystudio, Javier_jaen o聽Ingridpicanyol聽s贸n alguns dels artistes que han format part d鈥檃questa primera edici贸 del festival que busca promocionar, empoderar i donar veu al talent emergent de la ciutat sobretot en l鈥櫭爉bit de les arts gr脿fiques i digitals. Durant quatre dies, la ciutat de Terrassa es va convertir en l鈥檈picentre del disseny acollint un total de 13 confer猫ncies, 2 concerts, 2 exposicions, 2 masterclass, 2 workshops i 1 speedmeeting.

Volem agrair la professionalitat d’Angela Nonada i Latent fest, aix铆 com la col路laboraci贸 de l鈥橝juntament de Terrassa, l鈥檈ntitat聽Arts Visuals de Terrassa聽i聽Terrassa Cultura.